kedd, július 13, 2010

Challenge (mon)day

Elmentem a zocsmányirodába, mert úgy gondoltam mégis csak jobb lenne, ha papiron is egy lakcímen laknánk a kis feleségemmel. (A későbbi vízum ügyintézés alkalmával ez merőben egyszerűbb helyzetek elé állíthat majd.)
Hétfő van, és mivel minden nap 7-15-ig dolgozom, a mai nap a legjobb számomra. Gondoltam én... hmmm... kis naív. 15:54-kor már csak ilyen cetlit tudtam húzni a nyerő számokat osztó gépből:
Megértettem! ;-)

6 megjegyzés:

  1. Miert nem kersz on-line (ugyfelkapu) idopontot? Vagy esetleg telefonon. A mi varosunkban ez nagyon jol mukodik. Mindig csak annyit kell varni, amig a mar elkezdett ugyfelet befejezik. Ha nincs elore idopontod, akkor az idoponttal rendelkezok vannak elonyben, ami ertheto is.

    VálaszTörlés
  2. Azért én nem bíznék annyira az online kért időpontban sem. (http://martinisti.wordpress.com/2009/07/22/fasza-okmanyiroda-es-postata/)

    Emlékeim szerint nálunk nem sokat számított, hova szól a lakcímkártya, nem nézte senki sem, itt ugye a lakcímkártya ismeretlen fogalom. Bár persze nálunk volt közös gyerek is.

    Születési és házassági anyakönyvi kivonatokat is kérjetek, mert bár lehet, hogy arra sem lesz szükség, nem árt ha van.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nekem bevallt. Nem volt gondom veluk. De hat ahany ember, annyi tapasztalat.:) Nem alltalanosithatunk.
    (az elobbi is en voltam, csak mas geperol es nem figyeltem)

    VálaszTörlés
  5. Igazság szerint holnap kiderül minden, mert kértem időpontot ügyfélkapun keresztül, s holnapra kaptam.
    Közös gyerkőc hiányában hivatalosnak látszó iratokkal igyekszünk bebizonyítani összetartozásunk mélységét. ;-) (Születési- és házassági anyakönyvi kivonatok 3 nyelven vannak kiállítva.) Felszerelkezünk még közös fotókkal és közös névre szóló bankszámlával.
    Mi a tapasztalat, mire lehet még szükségünk?

    VálaszTörlés
  6. A hazassagi akvi. kiv., a kozos bankszamla, fotok stb eleg kell hogy legyen. Esetleg ha voltatok egyutt nyaralni, ahol pecseteltek az utlevelbe, az is jo lehet. Szerintem ez attol fugg igazan hogy az ugyintezotoknek milyen kedve lesz.

    Tudom, gáz vagyok, de kijavitanad a cimet legyszi? :)

    VálaszTörlés