szerda, április 04, 2012

Lottó

Ilyen közel még nem jártam a főnyereményhez....

Mint tudjuk a múlt hét szombaton egy szerencsés embernek 26millió NZD ütötte a markát. Ez mostani árfolyamon számítva 4,7 milliárd Ft és némi apró. Na ez nem én voltam, pedig mostanában elég közel jártam hozzá. Nem is egyszer, hanem már vagy 3-4 hete folyamatosan.
Ha hinni lehet ennek a kisbolt tulajának (ez az alapfeltétel), akkor a szelvényt nála vették ebben a boltban. Az elmúlt hetekben sokat voltam itt, mert az üzlet melletti-mögötti épületet és az egész üzletsor előtti féltetőt a mi cégünk csinálja. Nevezetesen az első munkáim egyike ez itt.
Ennyit a "lottó nyereményhez közel járásról"... Viszont ez most egy jó alkalom arra, hogy néhány képet megosszak másokkal arról, hogy mit csinálok a hétköznapokban. (Már a CNN is érdeklődött, úgyhogy kénytelen vagyok engedni a nyomásnak.) Szóval többnyire ilyen és ehhez hasonló fémszerkezetes épületek, épületrészek rajzolgatásával töltöm az időm.
S, hogy szépen keretbe foglaljam a rövid mondandóm, ilyen bravúros átvezetés után (katasztrofálisan gyenge) ismét egy kis lottó... Még Magyarországon hallottam egy szép gondolatot, ami a lottóval kapcsolatban mindig eszembe jut. Amikor nagyjából 2Mrd Ft-ot lehetett nyerni valaki ezt mondta: "ez a pénz kihúzna egy hétre a sz@rból".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése