hétfő, április 26, 2010

Belül az utolsó fél éven

Szépen, lassan letisztulni látszódik a kép. Egyre biztosabban járunk a beutazással és a munkavállalással kapcsolatos (elsőre) feneketlennek tűnő erdőben.
Tudjuk már, hogyan maradhatunk és eldőlt végre, hogy melyik suliba jelentkezünk. Bár nagyon szerettünk volna a Déli-szigetre menni és meglehetősen határozott volt ez irányú elképzelésünk végül mégis csak Aucklandben kezdjük meg az életünk a déli féltekén. Emiatt egyáltalán nincs csüggedés, sőt az öröm egyre fokozódik, ahogy közeledik az utazás és szépen mindent ehhez szükséges "apróságot" elintézünk.
A jegyünk és a pontos dátumunk is megvan az "előadásra" ;-) már csak a kellékek hiányoznak!

Kedves munkáltatónk!
Egyenlőre a homályba burkolózunk, mert még szeretnénk valahol dolgozni addig, amíg előtted is világossá nem válik a tervünk. Nagyon szeretünk itt dolgozni és tényleg ez a világ legjobb munkahelye; csak kicsit ijesztő az a KSH adat, hogy ha ma valaki Magyarországon munkanélkülivé válik, akkor átlagosan 16 hónap múlva talál munkát. Jó kis "Gazdálkodj okosan" megélni az alatt a 16 hónap alatt abból a pénzből, amit félre tett az alatt, amikor egyik hónapról a másikra élt.

Csókolnak szerető dolgozóid!
Ui.: Ugye jól tudom, hogy egy hónap a ránk vonatkozó felmondási idő?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése